قدردانی از عدس

 

Lentil-fact-Graphic-Rangirangi1

قبول کنید که عدس با این همه خاصیت و خوشمزگی و پخت آسان، مورد بی توجهی قرار گرفته و هیچ موقع نه یک غذای اشرافی محسوب شده و نه در میمهمانی ها زیاد دیده شده. عدس زودپز ترین عضو خانواده حبوبات است که بعد از لوبیا و سویا بزرگ‌ترین و دسترس‌ترین منبع پروتئین دنیاست.

 

درباره نویسنده

مدیریت سایت

حرف خاصی نیست. آدمی هستم مثل کرور کرور آدم دیگر. با همان دغدغه ها و نگرانی ها، آشفتگی ها و اندوه ها، لبخندها و امیدواری های گاه و بی گاه. در هوای تاریک همین شهر درندشت نفس می کشم که هر قدم، خاطره ای روی سنگفرش هایش رقم زده.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بله خیر